Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Δημοσιεύτηκε στις 13 Απρ, 2017 σε Αγώνες, Δραστηριότητες, Νέα - Ανακοινώσεις | 0 σχόλια

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 6οs Ποδηλατικός Αγώνας Αντοχής Δρόμου «Ροδόπη – Νέστος» (R.N.O.B.F.) 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 6οs Ποδηλατικός Αγώνας Αντοχής Δρόμου «Ροδόπη – Νέστος» (R.N.O.B.F.) 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

6th      Road Race Rodopi – Nestos Open Bike Festival (R.N.O.B.F)

6οs   Ποδηλατικός Αγώνας Αντοχής Δρόμου «Ροδόπη – Νέστος»

 

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το ποδηλατικό τμήμα του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Σταυρούπολης Ξάνθης «η Δόξα», με την συμμετοχή  της  Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης και το κατάστημα «SARIKOS BIKES» διοργανώνουν τον ποδηλατικό Αγώνα αντοχής δρόμου   Rodopi – Nestos Bike Festival  την Κυριακή 21 Μαΐου 2017.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

ΑΡΘΡΟ 1:

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΔΡΟΜΟΥ

 • Την Κυριακή 21 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί αγώνας αντοχής Δρόμου.
 • Κατηγορίες
 • Ανδρών 98χλμ Εκκίνηση 11.00
 • Εφήβων 98 χλμ   Εκκίνηση 11.00
 • Παίδων 51 χλμ   Εκκίνηση 11.10
 • Γυναικών 51 χλμ  Εκκίνηση 11.10
 • Οpen 51 χλμ    Εκκίνηση 11.15

 

ΑΡΘΡΟ 2:

Η διαδρομή του αγώνα δρόμου για τις κατηγορίες με δελτία Elite Ανδρών, Νέων, Εφήβων είναι συνολικής απόστασης 98χλμ – 2050μ υψομετρικά. Η εκκίνηση και ο τερματισμός βρίσκονται στην πλατεία της Σταυρούπολης. Η διαδρομή κατευθύνεται προς τον ορεινό όγκο του νομού, περνώντας από τα χωριά Δαφνώνα, Σταυροχώρι , Δριμιά , Παρανέστι , Καρυόφυτο, Λειβαδίτη, Δασικό Χωριό Ερύμανθου και Λυκοδρόμιο. Θα υπάρξει προεκκίνηση  μέχρι το Σταυροχώρι (14χλμ).

Για τις κατηγορίες με δελτία Παίδων και Γυναικών καθώς και όλες τις Open κατηγορίες ο αγώνας δρόμου αντοχής για την Κυριακή θα είναι 51 χλμ – 500μ υψομετρικά. Η εκκίνηση και τερματισμός θα είναι στην πλατεία της Σταυρούπολης και θα περνά από τα χωριά  Δαφνώνα, Σταυροχώρι, Δριμιά, Παρανέστι, Δαφνώνα. Θα υπάρξει προεκκίνηση  μέχρι το Σταυροχώρι (14χλμ).

Υψομετρικά και χάρτες των διαδρομών των αγώνων καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθούν  στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα http://www.doxastavroupoliscyclingteam.gr/

 

ΑΡΘΡΟ 3:

Οι ποδηλατικοί  αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους  παρακάτω κανόνες και με τους κανόνες της Ε.Ο.Π.. Για ότι άλλο δεν προβλέπεται θα αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των κανονισμών.

 

ΑΡΘΡΟ 4:

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – Δικαιούνται να συμμετάσχουν όσοι διαθέτουν καλή υγεία, φυσική κατάσταση, άνδρες και γυναίκες. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει επίσης να διαθέτουν τον κατάλληλο πιστοποιημένο εξοπλισμό για το κάθε αγώνισμα που θα είναι σε άριστη κατάσταση για χρήση αγώνα.

Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές – συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ. Οι δε ανήλικοι συμμετέχοντες θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για αυτούς και επίσης θα πρέπει να έχουν υπογεγραμμένη δήλωση συμμετοχής από τον κηδεμόνα τους.

Όσο αφορά τους αθλητές με αγωνιστικά δελτία, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΕΟΠ, με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την ΕΟΠ για το έτος 2017.

ΑΡΘΡΟ 5:

Απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία κάποιας κατηγορίας είναι να υπάρχουν τουλάχιστον τρεις συμμετοχές. Σε διαφορετική περίπτωση οι ποδηλάτες θα ενταχθούν στην αμέσως μικρότερη κατηγορία.
ΑΡΘΡΟ 6:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Δρόμου Αντοχής   για αθλητές με δελτία:

 • Elite Ανδρών
 • Παίδων
 • Εφήβων
 • Γυναικών

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ OPEN ΑΓΩΝΑ Δρόμου αντοχής:

 • Ε: Εφήβων (αγόρια και κορίτσια), από 15 μέχρι 18 ετών.
 • Α1 Ανδρών, 18 – 29 ετών
 • Α2 Ανδρών, 30 – 39 ετών
 • Β1 Βετεράνων, 40 – 49 ετών
 • Β2 Βετεράνων 50+
 • Γυναικών 18+

 

ΑΡΘΡΟ 7:

Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:

 1. Παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
 2. Φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτικό ποδηλατικό κράνος.
 3. Συμπεριφέρονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
 4. Φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.

ΑΡΘΡΟ 8:

Έπαθλα – Βραβεύσεις

1ος Νικητής κάθε Κατηγορίας                   Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα

2ος      »                                             Αργυρό Μετάλλιο – Δίπλωμα

3ος      »                                             Χάλκινο Μετάλλιο – Δίπλωμα

Ο πρώτος νικητής της κάθε κατηγορίας εκτός από το μετάλλιο θα κερδίσει και τη φανέλα του νικητή του αγώνα και θα έχει το δικαίωμα να τη φορά στην επόμενη διοργάνωση του αγώνα ως πρωτοπόρος του 2017.

 

ΑΡΘΡΟ 9:

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται:

 • Για τις κατηγορίες αθλητών με δελτία (Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, Γυναικών)

Οι συμμετέχοντες στους αγώνες με δελτίο της ΕΟΠ, θα πρέπει να δηλωθούν από την ομάδα τους με ομαδική δήλωση στο email info@sarikosbikes.gr κατεβάζοντας την ειδική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.doxastavroupoliscyclingteam.gr       μέχρι τις 17/5/2017.

 

 • Για την κατηγορία Open
 • στην ειδική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης doxastavroupoliscyclingteam.gr μέχρι τις 17/5/2017.
 • ή με αποστολή email στην διεύθυνση info@sarikosbikes.gr αναφέροντας: ΕΠΙΘΕΤΟ, ΟΝΟΜΑ, ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ, ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΣΤΑΘΕΡΟ Ή ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,  ΟΜΑΔΑ – ΧΟΡΗΓΟ .
 • ή στη γραμματεία του αγώνα μια ώρα τουλάχιστον πριν την εκκίνηση και μόνο σε περιορισμένο αριθμό συμμετοχών.

 

ΑΡΘΡΟ 11:

Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 10 ευρώ μόνο για τις Open κατηγορίες. Το ποσό καταβάλλεται στην γραμματεία του αγώνα, πριν την εκκίνηση.

 

ΑΡΘΡΟ 12:

Περισσότερες πληροφορίες  στα τηλέφωνα  2541065900  και www.doxastavroupoliscyclingteam.gr

Ανάρτηση Απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρακαλώ λύστε την εξίσωση *